Nieuws

Hallo!

1 maart 2019, de laatste keer dat we met z'n allen in het clubgebouw zaten.
Tijdens de ALV was het virus net een paar dagen in Nederland en hebben we als bestuur overleg gehad of het wel kon plaatsvinden, gelukkig was het toen nog verantwoord.
3 maanden geleden is dat alweer! 3 'best wel lange' maanden zonder te vliegen op het veld / wedstrijdjes en gezellige clubavonden. Het was niet altijd leuk , maar wel noodzakelijk! Gelukkig gaan de cijfers de goede kant op en worden de regels langzaam aan wat soepeler, we zijn er nog niet maar ik hoop dat we het ergste wel hebben gehad.

Tijdens de ALV van 1 maart is er ook besloten dat de voorzitterswissel van Martijn Kruissen naar Jeroen Rengelink op 1 juni 2020 plaats zou vinden, normaal gezien zouden we op een clubavond Martijn bedanken en Jeroen de hamer overhandigen maar dat is momenteel nog niet mogelijk. 'misschien kunnen we gaan Video bellen met de hele club?' maar dat is denk ik een groter uitdaging dan leren heli vliegen ;-). Maar het bestuur is het bestuur niet als ze geen hobbywaardige overdracht van de hamer hebben vastgelegd in bijgevoegde film. Een beetje bombastisch maar wel leuk ;-)

Als nieuwe voorzitter wil ik als eerste Martijn Kruissen bedanken voor de afgelopen 8 maand voorzitterschap. de rest van het bestuur, de werkgroepen en alle leden voor alle inzet de afgelopen jaren. We hebben een fantastische vereniging met heel veel kennis, leuke mensen en een super clubhuis. Ik heb erg veel zin in de komende jaren en hoop jullie ook. Tot snel op het veld!

Jeroen Rengelink

Leuk dat je hier bent!

Onze vereniging houdt zich bezig met het bouwen en vliegen van modelvliegtuigen.

Hebben we je interesse gewekt?
Kom dan eens langs op vrijdagavond of zondagmiddag!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!