Nieuws

Previous Next

Beste leden van de Winterswijks luchtvaartclub, de besmetting cijfers dalen nog steeds en dat is voor de overheid aanleiding om de maatregelen rond Corona te versoepelen.
Voor ons gelden de volgende regels:

Veld:
Er geldt vanaf 1 juni geen beperking meer voor het aantal mensen dat komt vliegen en op het terras aanwezig is.
Er mogen ook meer mensen tegelijkertijd op de club aanwezig zijn. Wij vragen jullie om de 1,5 meter regel goed in acht te nemen.

Vlieglessen:
We hebben ook goed nieuws voor alle 'leerlingen'! Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om te lessen!!
Het is nog wel vrijblijvend is voor zowel leerling als leraar. D.w.z. een leraar of leerling mag om welke reden dan ook een les weigeren.
(Het kan nl. zijn dat iemand in een risico groep zit of het gewoon nog niet aandurft.)
Er mag uitsluitend met het draadloze leraar-leerling systeem gelest worden en het systeem dient even schoongemaakt worden naderhand.
Een afspraak maken doe je vooraf per Prive Whatts-app of spreek je leraar aan op de club. Veel Succes!

Clubhuis:
Het clubhuis moet nog wel gesloten blijven maar we willen jullie vragen om je eigen stoel mee te nemen als je op het terras wilt zitten. Dit om te voorkomen dat iedereen een stoel van binnen steeds moet schoonmaken en ontsmetten. Een kleine moeite voor de terugkeer van weer meer gezelligheid. Wij vragen jullie om de 1,5 meter regel goed in acht te nemen. Per 1 juli mag het clubhuis weer open gaan, onder de voorwaarde dat de coronabesmetting niet opnieuw oplaait. Wél met 1,5 meter afstand! Hoe dat georganiseerd gaat worden horen jullie nog. Dus kleine stapjes vooruit, happy landings!

Leuk dat je hier bent!

Onze vereniging houdt zich bezig met het bouwen en vliegen van modelvliegtuigen.

Hebben we je interesse gewekt?
Kom dan eens langs op vrijdagavond of zondagmiddag!

Our website is protected by DMC Firewall!